غيرقابل انکار است که پاوربانک‌ها با افزايش عمر باتري دستگاه‌هاي قابل حمل، به خصوص تلفن‌هاي هوشمند و تبلت‌ها از طريق شارژ آنها، زندگي ما را آسان‌تر کرده‌اند. با اين حال، يک سناريو بسيار متداول در شرايطي است که کاربران فقط براي شارژ تلفن‌هاي همراه خود، از پاور بانک قابل حمل استفاده مي‌کنند، زماني که باتري گوشي آنها زودتر از حد معمول تخليه شده است.


اکثر مردم به اين فکر مي‌کنند که بين ظرفيت پاور بانک و قدرت واقعي منتقل شده به تلفن‌هاي همراه آنها تفاوت وجود دارد. آنها همچنين متوجه شده‌اند که اين ظرفيت براي شارژ تلفن همراه در تعداد دفعاتي که در ابتدا محاسبه کرده‌اند کافي نيست و باعث نااميد شدن آنها مي‌شود. اما آيا توضيحي در اين باره وجود دارد؟ معلوم مي‌شود که يک پاوربانک نمي‌تواند انرژي ذخيره شده در خود را بدون هيچ کم و کاستي انتقال دهد. شما مي‌توانيد بهترين نوع را با مناسب‌ترين قيمت پاور بانک از اليتاسل تهيه کنيد.



 


اشتباه رايج در مورد ظرفيت پاور بانک


بزرگ‌ترين تصور غلط در مورد پاور بانک‌ها اين است که آنها مي‌توانند همان مقدار ذکر شده در مشخصات فني را تامين کنند. فرض رايج اين است که، براي مثال، 10،000 ميلي آمپر ساعت قادر به شارژ باتري آيفون 7 3.3 بار است. با اين حال، خريداران يک واقعيت مهم را ناديده مي‌گيرند، تلفات برق.


در واقعيت، هيچ پاور بانکي نمي‌تواند تمامي ظرفيت ذخيره شده را انتقال دهد. توليدکنندگان و بازرگانان مقصر نيستند، زيرا بايد ظرفيت کامل را به عنوان مشخصات محصول بر روي آن چاپ کنند، نه مقداري که يک پاور بانک قادر به شارژ کردن است. نمي‌توان بر روي محصول مقداري که قرار است شارژ شود نوشته شود. نتيجه اين است که کاربران از اين نابرابري احساس ناراحتي مي‌کنند، حتي برخي از آنها به اين باور هستند که آنها پاور بانکي با ظرفيت کمتري به دست آورده‌اند.


بنابراين، چگونه مي‌توانيم به عنوان خريدار، پاور بانکي را انتخاب کنيم که متناسب با نيازهاي ما باشد و اتلاف برق را هم در نظر بگيريم؟ حقيقت اين است که براي مشخص شدن ظرفيت واقعي پاور بانک‌ قابل حمل، به چند نکته نياز است.


 


در داخل پاور بانک چگونه از دست دادن برق اتفاق مي‌افتد؟


پاوربانک‌ها از باتري‌ها و همچنين مدارهاي الکترونيکي براي مديريت جريان برق خروجي به دستگاه‌ها تشکيل شده‌اند. باتري‌هاي ليتيوم داراي ولتاژ اسمي 3.7 ولت هستند. خروجي USB استاندارد 5 ولت است و بنابراين ولتاژ از طريق يک مدار مبدل که در سر راه خروجي قرار دارد بالا مي‌رود و اين افزايش ولتاژ، تلفات انرژي هم دارد. علاوه بر اين، باتري‌هاي وسايل الکترونيکي ليتيوم ساخته شده و در 3.7 ولت کار مي‌کنند، اين بدان معناست که تبديل برق ديگري در گوشي همراه صورت مي‌گيرد و حتي تلفات بيشتري نيز به همراه مي‌آورد.


علاوه بر اين، کابل USB در اثر گرم شدن باعث اتلاف برق نيز مي‌شود که دليل آن، مقاومت داخلي سيم است. اين به عنوان يک راندمان بيان شده است و عموما بين 80 تا 90 درصد است. امتياز کارايي از يک پاور بانک به ديگري متفاوت است، اگرچه بسياري از توليد کنندگان سعي در کم کردن اتلاف انرژي در اين دستگاه‌ها دارند.


 


چگونه ظرفيت واقعي را محاسبه کنيم؟


در بسياري از مواقع، درصدي از ظرفيت تبليغ شده را به عنوان يک قاعده به عنوان يک شاخص از ظرفيت و توان واقعي تصويب کرده‌اند. اما، اين اصل از کجا ناشي مي‌شود؟ همان طور که مشاهده کرديم، هم تبديل ولتاژ و هم درجه بندي بازده عواملي هستند که بايد در نظر بگيرند. برخي از پرفروش‌ترين پاور بانک‌ها در بازار داراي راندماني تا 93? هستند، که در واقع با مشخصات فني تحت عنوان نرخ تبديل بيان شده است.


يک نتيجه نشان مي‌دهد که فقط 68.82? از ظرفيت تبليغ شده مي‌تواند به دستگاه‌ها انتقال داده شود. با اين حال، جالب است که توجه داشته باشيد که اگر پاوربانک ضريب کارايي 0.9 داشته باشد، نتايج آن 666/0 خواهد بود. به عبارت ديگر، دو سوم. بنابراين، فرض اين که 2/3 از ظرفيت روي کاغذ، ظرفيت واقعي باشد، از دقيق بودن فاصله چنداني ندارد.


 


پاور بانک چند بار مي‌تواند يک دستگاه را شارژ کند؟


تعداد دفعات دقيق با توجه به پاوربانک و باتري دستگاه متفاوت است. با اين وجود، فاکتورهاي ديگري مانند دماي محيط، طول و قطر کابل USB و ميزان آمپر خروجي که بسته به پورت 1 يا 2 آمپر است، متغير خواهد بود. به هر حال، چرخه شارژ يک پاور بانک با تقسيم ظرفيت واقعي براساس ظرفيت تلفن هوشمند شما به دست مي‌آيد. تعداد شارژها = ظرفيت واقعي / ظرفيت باتري. به عنوان مثال، باتري آيفون X داراي ظرفيت 2716 ميلي آمپر ساعت است.


پس مي‌توان آن را دو و نيم بار با استفاده از پاور بانک 10000 ميلي آمپري شارژ کرد. مقدار ظرفيت قابل استفاده = 6،882 ميلي آمپر ساعت / 2716 ميلي آمپر ساعت = 2،53 بار قابليت شارژ شدن دارد. در کل، هرچه ظرفيت پاور بانک بيشتر باشد، تعداد دفعات شارژ نيز بيشتر مي‌شود.


 


چگونه ظرفيت واقعي يک پاور بانک را آزمايش کنيم؟


دانستن ظرفيت دقيق داخلي بدون جدا کردن باتري‌هاي پاوربانک غيرممکن است، اما صرف نظر از اين، مي‌توان جريان و مدت زمان جريان دهي خروجي USB را اندازه گيري کرد. براي انجام اين روش، يک کابل USB به يک پاوربانک داراي شارژ کامل است، متصل مي‌شود. در حالي که سر ديگر کابل قطع شده است به گونه‌اي که چهار سيم رنگي که دورن کابل قرار دارند، مشخص باشند. سپس يک مقاومت 5 اهمي را به ترمينال سياه و قرمز (1 و 4) وصل کنيد. جريان 1 آمپر يا 1000 ميلي آمپر در آن گردش مي‌کند زيرا 5 ولت خروجي USB استاندارد است.


ولتاژ با توجه به ظرفيت پاوربانک با يک ولت متر اندازه گيري مي‌شود. اگر باتري پاوربانک همان تعداد ساعت‌ها را که در ظرفيت ذکر شده است دوام بياورد، ظرفيت واقعي آن است. در واقعيت، اين ظرفيت، مقدار واقعي شارژ درون باتري‌هاي پاوربانک خواهد بود. به عنوان مثال، براي پاوربانک 12000 ميلي آمپر ساعت، با متصل کردن يک بار جريان ثابت 1 آمپر در هر ساعت، به مدت 12 ساعت بايد شارژ آن دوام داشته باشد.


نتيجه


به طور کلي، براي انتخاب پاور بانک متناسب با نيازها، مهم است که ظرفيت بيشتري را نسبت به دستگاهي که مايل باشيد شارژ کنيد، بايد درنظر بگيريد. اما اين تنها شاخص نيست، در حقيقت، کاربران براي جلوگيري از اشتباه بايد از رتبه‌بندي بهره‌وري و تبديل نيرو آگاه باشند. با اين وجود، هر کس مي‌تواند ظرفيت واقعي را تنها با در نظر گرفتن 66.6? از ظرفيت ذکر شده بر روي محصول تخمين بزند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ظرفيت ,پاور ,شارژ ,بانک ,واقعي ,آمپر ,پاور بانک ,ظرفيت واقعي ,ميلي آمپر ,ظرفيت پاور ,آمپر ساعت , چگونه ظرفيت واقعي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ماهی های دریای کابل! تئاتر شهر کرج هارمونی کویر ویرگول غذا و تغذیه - علوم و فناوری ها و صنایع غذایی - علوم تغذیه - غذاشناسی دکوراسیون گردشگری هوشمند بر پایه شهر هوشمند پروکسی شخصی پرسرعت تلگرام انجمن بادیگارد ایران